Olcsó építőanyag - Beton - Fuvarozás - Építkezésből megmaradt - Ingyen elvihető
Portálunk célja

gift2Most megajándékozzuk egy ingyenes vállalkozói, vagy céges regisztrációval, ami természetesen később sem válik fizetőssé! Online regisztrációért KATTINTSON IDE!

2010

A PUMIX.hu portál 2010 tavaszán azért jött létre, hogy segítséget nyújtson azon magánszemélyeknek és cégeknek, akiknek szükségük van a saját körzetükben autómentés, szállítás, fuvarozás, vagy építőipari beton és/vagy egyéb építőanyag, konténer szállításra. A kereshető kategóriák az igényeknek megfelelően legutóbb belföldi és nemzetközi személy- áru-  és élő állat szállítással bővült!

Szállítmányozás - Fuvarozás - Logisztika - Építőanyag - Beton - Autómentés

Az oldalon kikeresheti, hogy lakóhelye közelében van-e az oldalunkon regisztrált szállító cég, kérhet tőlük az oldalon keresztül árajánlatot, összehasonlíthatja megrendelése előtt a kapott adatokat.

Ez a szolgáltatásunk a szolgáltatást keresők számára: DÍJMENTES

Építkezésből megmaradt - ingyen elvihető

Ha Önnek van építkezésből megmaradt építőanyag, vagy ingyen elvihető anyagok, hirdesse meg ingyenes apróhirdetés rovatunkban!

Regisztráció

A vállalkozások automatikus regisztrációja ITT érhető el, vagy jelentkezésüket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen is elfogadjuk. A cégek regisztrációja az oldalon az alapcsomag esetén DÍJMENTES. 

Regisztráció törlése

A weboldal üzemeltetője/tulajdonosa az oldalon található bármely hirdetést  értesítés és indoklás nélkül az törölheti az oldalról, ha az jogszabályt, törvényt, vagy az Üzletszabályzat bármelyik pontját megsérti.

TILOS az oldalon, az oldal témájába nem illő hirdetést elhelyezni, ezek a hirdetések szintén indoklás nélkül törlésre kerülnek.

Apróhirdetések

Építkezésből megmaradt építési anyagok a weboldal apróhirdetései között találhatók. Tégla, faanyag, cserép, betoncserép, raklap stb... Ha Önnek van megmaradt építőanyaga, vagy építkezésből maradt anyagot keres, használja az ingyenes apróhirdetés rovatunkat!

Reklámok, bannerek elhelyezése

Lehetőség van egy-egy kategória támogatására, vagy annak alján banner-ek elhelyezésére. A reklám bannerek elhelyezését a tulajdonossal történt írásbeli megállapodást követően kerülhet sor.

Közösségi portálok

Portálunk jelen van a legnépszerűbb közösségi oldalakon is, amivel nagy tömegeket vonzanak és hatalmas marketingerővel bírnak. Ezek a közösségi fórumok és portálok, összehozzák a potenciális ügyfeleket egy helyre és megjelenésünkkel célzott információkkal állunk rendelkezésükre.

Garancia, az oldalon található hirdetések valóságtartalmáért

Portálunk nincs személyes kapcsolatban és nem rendelkezik információkkal a hirdetőkről, azok munkavégzéséről és megbízhatóságáról, ezért a munkavégzésükért és hirdetéseik tartalmáért, az oldalon található technikai, műszaki információkért,  semmilyen módon nem felelős. Tevékenységünk egy kommunikációs csatorna kialakítása a két fél között! Minden építési munka előtt kérje szakember és - adott tevékenységek esetén a jogszabályban meghatározott - műszaki vezető, statikus  segítségét, véleményét!

Hírlevél

Az adatbázisunkban lévő hirdetőink számára INGYENES megjelenést biztosítunk (*) 2 hetente kiküldésre kerülő hírlevelünkben 200 karakter, vagy 1db 460x80 méretű színes jpeg formátumú reklám banner formájában. Weboldalunk hirdetése rendszeresen jelenik meg portálokon,  közösségi oldalakon, a témakört érintő oldalakon, ezért a portálunkon megtalálható cégekre nagy eséllyel találhatnak rá a potenciális megrendelők.

(*) - a hirlevélbe kerülő hirdetésekkel kapcsolatban kérjen bővebb tájékoztatást a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. email címen.

QR-kód

qr-code-pumix-hu


 

 
Bezár

KÉRJEN INGYENESEN ÁRAJÁNLATOT MOST!

Spóroljon pénzt és időt! Töltse ki a mezőket és rendszerünk azonnal továbbítja kérését a megfelelő szakembereknek!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Olcsó építőanyag - Ingyen elvihető - Építkezésből megmaradt

Nézzen szét apróhirdetés rovatunkban!

tégla - hőszigetelés - családi ház - kerti tó - zsindely - betoncserép és még sok minden más!

 


Hirdessen Ön is a Pumix.hu aloldalain!


Apróhirdetések

Keresés az oldalon

Tevékenységek

Látogatók

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa204
mod_vvisit_counterTegnap909
mod_vvisit_counterA héten5691
mod_vvisit_counterMÚlt héten5335
mod_vvisit_counterA hónapban11026
mod_vvisit_counterMúlt hónapban27458
mod_vvisit_counterÖsszesen3052799

Online (20 perce): 2
Az Ön IP címe 3.235.182.206
,
Ma: 2024, 14, júl.

Facebook

Kezdőlap Kezdőlap
Page generated in 0.3728 seconds.